Avís legal

Continguts del portal web

Els continguts que s'ofereixen en el portal web del Fons de reserva de la branca jubilació tenen caràcter merament informatiu, és a dir, no tenen validesa jurídica. Per a finalitats jurídiques, s'hauran de consultar els textos publicats en el Butlletí oficial del Principat d'Andorra.

Aquest portal web no recull ni emmagatzema dades personals dels seus visitants. Únicament amb la finalitat d'oferir-vos un millor servei a través d'aquest portal, i amb l'objectiu de facilitar-ne l'ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, l'activitat dels internautes i la seva freqüència d'utilització. No s'utilitzen galetes (cookies) per recollir informació dels usuaris del portal web ni se n'enregistren les adreces IP.

A través del portal web del Fons de reserva de la branca jubilació no es recull, ni se cedeix a tercers, cap dada personal sense el vostre consentiment.

Condicions d'accés

L'accés al portal, així com l'ús que es pugui fer de la informació que conté, són responsabilitat exclusiva de l'usuari. La CASS no es responsabilitza de cap conseqüència, dany o perjudici que es puguin derivar d'aquest accés o ús d'informació, llevat de totes aquelles actuacions que resultin de l'aplicació de les disposicions legals a les quals s'hagi de sotmetre en l'estricte exercici de les seves competències.

La CASS no assumeix cap responsabilitat en els casos de deficiència tècnica ja sigui dels equips informàtics, de les línies, dels elements tècnics, d’una manipulació errònia o inadequada dels sistemes tècnics o tot altre motiu aliè al seu control.

Dades de contacte

Per a dubtes, qüestions, omissions, inexactituds en les dades i informacions posades a disposició en el portal web, preguem que es contacti amb la CASS:

Caixa Andorrana de Seguretat Social
C/ Joan Maragall, 3
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra
Telèfon: (376) 870870
Correu electrònic: info@fonsdereserva.ad