JORDI CINCA MATEOS, president de la Comissió Gestora

President de la Comissió Gestora del Fons de reserva de jubilació des del 30 de gener del 2020

Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona. Llicenciat en Administració i Direcció d’empreses i màster en fiscalitat per la Universitat Oberta de Catalunya. És endemés diplomat en Direcció Financera per l’Institut d’Estudis Financers (IEF) i ha cursat el Programa de Desenvolupament Directiu de l’IESE.

S’incorpora al Fons de reserva de jubilació el 30 de gener del 2020 com a president de la Comissió Gestora i és també membre del Consell d’Administració del Fons de reserva de jubilació. Compagina aquestes funcions amb la de soci fundador de la consultora Giraffe Strategy des de finals del 2019.

Anteriorment havia estat ministre de Finances del Govern d’Andorra entre els anys 2011 i 2019, Conseller General i president de la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost els anys 1994 a 1996 i Secretari General i Portaveu del Govern entre els anys 1990 i 1993.

També ha desenvolupat la seva activitat professional durant més de deu anys al Grup Crèdit Andorrà com a director de banca d’empreses, director de banca comercial i màrqueting i membre del Comitè Executiu de Crèdit Andorrà